Een gemotiveerd Noorderwijk ging de strijd aan met de Marokkanen uit Mechelen. Vorig jaar kwamen ze op de voorlaatste speeldag nog winnen in de Tongelse Sporthal. Ze stonden halverwege de stand met twee gelijke spelen en één overwinning. Goeie ploeg dus maar Real Noorderwijk is naar een beter niveau aan het groeien. Moeizaam een punt tegen Bocholt, spannend in Beyne maar wel 3 punten en simpel thuis tegen Meeuwen. En de eerste helft was een vervolg van de laatste wedstrijd. De Berkemussen speelden knap voetbal met de twee nieuwkomers Naalden en Duric in een hoofdrol. En het was die laatste die zijn ploeg eenvoudig op voorsprong zette. De 1 – 0 vroeg in de wedstrijd en men wou meer. Het duurde niet lang of de 2 – 0 op het bord. Kapitein Troonbeeckx (met de band vanwege de kwetsuur van Nicolay) aan het commando en hard in de linkerbenedenhoek en bingo. Mechelen kwam niet in het stuk voor en onderging de wedstrijd, Paelinckx alleen op doelman Van Aeken maar net iets te lang getreuzeld en weg kans. Volledig tegen de gang van het spel in lukte Atlas halverwege de eerste helft de aansluitingstreffer. El Bouchtatie met zijn uitstekende rechter en de 2 – 1 op het bord. Maar Real speelde een uitstekende eerste twintig minuten en Paul Naalden met een ver en strak schot (3 – 1) en opnieuw een veilige voorsprong kort voor de pauze. Na de rust zagen we een totaal ander Noorderwijk. Ver terug op de eigen helft en nog amper in de buurt van de bezoekende doelman. En schrik is zelden een goeie ingesteldheid. Mechelen had overwegend balbezit en El Lamzi mocht probleem ongehinderd aanleggen en 3 – 2 de tussenstand. Even paniek zeker toen kort nadien Mechelen zelfs op gelijke hoogte kwam via opnieuw El Bouchtatie die ongestoorde door de plaatselijke defensie mocht wandelen (3 – 3). Nu nam Berkemus opnieuw de wedstrijd in handen en een prachtaanval via Troonbeeckx, Duric en schitterend afgemaakt door spits Tim Wagemans. Opnieuw voorsprong (4 -3) en toch bibberen tot het einde. Toch een verdiende overwinning en door de nederlaag van Ans thuis tegen Bocholt is de wedstrijd over veertien dagen thuis tegen Houthalen een topper om de leiderspositie.Voordien wonnen ook de beloften hun partij met 1 – 0 en behaalden hun eerste overwinning.Real Noorderwijk speelde met Philip Van den Bosch, Kevin Witvrouwen, Tim Wagemans, Paul Naalden, Rudy Plompen, Almir Duric, Yonoi Paelinckx, Dave Troonbeeckx, Andy Hermans en Tom DamsVolgende speeldag : rijdag 30 oktober in Sporta Tongerlo21u45 : Real Noorderwijk – ZVK Celtic Houthalen ‘94